Nieuwbouwproject 32 duurzame bedrijfsunits aan de Goudwerf

Binnenkort wordt gestart met de bouw van 32 duurzame bedrijfsunits aan de Goudwerf te Beuningen (gld).

Het project bestaat uit 32 hoogwaardige, duurzame bedrijfsunits met ruime bestemmingsmogelijkheden. In het kader van duurzaamheid wordt de optie geboden om op de daken van de units zonnepanelen aan te laten brengen. De units worden in diverse varianten aangeboden; het project betreft 11 bedrijfs-/kantoorunits en 21 opslagunits.

De kantoor-/bedrijfsunits beschikken over twee bouwlagen en hebben een grootte van 164 tot 308 m2 en worden aangeboden met 2 of 5 parkeerplaatsen. Deze units hebben een vraagprijs vanaf € 159.500,- v.o.n. excl. BTW

De opslagunits hebben een oppervlakte van 40 m2 tot 52 m2 en beschikken over één parkeerplaats. Deze units worden aangeboden voor een vraagprijs vanaf € 39.750,- v.o.n. excl. BTW.

De bedrijfsunits zullen worden gerealiseerd aan de entree van het gemengde bedrijventerrein “de Schoenaker”. De locatie is zeer goed te bereiken en is op 500 meter afstand gelegen van de op- en afrit van de A73 met het nabij gelegen knooppunt Ewijk van de  Rijkswegen A73 (Nijmegen – Venlo) en A50 (Apeldoorn – Nijmegen – Eindhoven).

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis is door de ontwikkelaars ingeschakeld om de verkoop van de bedrijfsunits te begeleiden.

Voor meer informatie kunt u contact (telefonisch of per e-mail) opnemen met Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen.

T: 024 3651010
E: info@s-t.nl