Spraakmakende transactie Schoenaker 10 te Beuningen (gld)

foto d.d. 13-6-17Schoenaker 10 te Beuningen geheel verhuurd

Newitera B.V. huurt ca. 400 m² kantoorruimte gelegen op de 3e etage van het kantoorcomplex alsmede 15 parkeerplaatsen aan de Schoenaker 10 te Beuningen.

Het gehuurde betreft een kantoorverdieping in een kantoorverzamelgebouw waarin de begane grond en eerste verdieping door DROOM! worden gehuurd. DROOM! biedt flex-/ en vergaderplekken, in grote en kleinere opstellingen en lunch mogelijkheden. De andere huurder Bouwconsultancy bureau Van Kessel en Janssen en partners huurt de 2e etage.

Het object is gelegen op de oprit van het bedrijventerrein “de Schoenaker”, vrijwel direct aan de afrit
van de A73. Het object heeft een zeer goede bereikbaarheid via hoofdwegen en is vrijwel direct
gelegen aan de af- en oprit van de A73.

Huurder Newitera is een organisatie welke geautomatiseerde bedrijfsprocessen kunnen aanpassen aan deze veranderingen van deze tijd en deze beter kunnen integreren. “De realiteit van vandaag is, dat de business compleet verweven is met technologie en dat zakelijke processen slechts kunnen worden aangepast in het tempo, waarin de technologie zich ontwikkelt. Organisaties die hiermee rekening houden bij de inrichting van hun IT-omgeving architectuur, kunnen hun zakelijke processen sneller aanpassen en de kosten van deze aanpassingen verlagen. Om bovenstaande uitdaging het hoofd te bieden, opereert Newitera op het snijvlak van IT en organisatie. Innovatieve toegepaste informatietechnologie maakt het zo mogelijk organisaties te ontsluiten voor hun  medewerkers, klanten, leveranciers en de rest van de wereld.”

Newitera verzorgt onder meer: Hosting, beheer en onderhoud, infrastructuur, architectuur, applicatieontwikkeling, integratie, implementatie, procesoptimalisatie en projectmanagement.

Strijbosch Thunnissen bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis bracht de langjarige huurtransactie tot stand namens P3b Onroerend Goed B.V..