Uitnodiging voor de Maas en Waalse Schoonmaakdag 2018

Beste leden,

Op vrijdagmiddag 16 maart 2018 wordt de Maas en Waalse Schoonmaakdag georganiseerd. In de bijlage een uitnodigingsbrief van Mariëtte van Oers van de gemeente Beuningen aan alle bedrijven van Bedrijventerrein De Schoenaker. De Schoonmaakdag wordt elk jaar georganiseerd door de gemeente Beuningen. In deze e-mail leest u over de Schoonmaakdag en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

Samen zorgen voor een schonere omgeving!
De Maas en Waalse Schoonmaakdag wordt voor de 12e keer georganiseerd. In het derde weekend van maart gaan scholen, verenigingen en buurtbewoners met elkaar het zwerfafval te lijf. Vorig jaar hebben een aantal medewerkers van bedrijventerrein De Schoenaker ook de handen uit de mouwen gestoken. We hopen dat dit jaar nog meer bedrijven deelnemen.

Aanmelden vóór 1 maart 2018
De Maas en Waalse Schoonmaakdag wordt gehouden op vrijdagmiddag 16 maart (tussen 13.00 -15.00 uur). Graag vernemen wij of er medewerkers zijn die mee willen helpen om het Bedrijventerrein op te schonen. U kunt zich vóór 1 maart 2018 aanmelden via bijgaand antwoordformulier.

Praktische zaken
Gemeente Beuningen zorgt voor vuilniszakken, plastic handschoenen en veiligheidsvesten. Ook zijn er een aantal grijpers beschikbaar om het zwerfafval op te rapen. Na aanmelding ontvangt u uiteraard meer informatie over het verloop van de schoonmaakdag.

Tot slot
Ik hoop dat deze e-mail  u enthousiast heeft gemaakt en dat u de gelederen (weer) komt versterken. Vele handen maken immers licht werk! Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14 024 of e-mail naar m.v.oers@beuningen.nl.

Met vriendelijke groet,

Claudia ten Kleij